JUBAH


BRAND : KOLEKSI CINTAKU

HARGA : RM 98.00

WARNA : HITAM

SAIZ : 42

LABUH : 140CM/=

LEBAR : 50CM/=









BLOUSE



BRAND : REVA



HARGA : RM 59.00



WARNA : HITAM



SAIZ : 40








JUBAH





BRAND : ZA PEREMPUAN



HARGA : RM 120.00

WARNA : PUTIH



SAIZ : 44

LABUH : 130CM/=

LEBAR : 45CM/=





BLOUSE





BRAND : ONE & ONE COLLECTION



HARGA : RM 45.00

WARNA : HIJAU PUTIH



SAIZ : 40












BRAND : MIRAKLE PARIS



HARGA : RM 49.00

WARNA : HITAM UNGU (BLACK PURPLE)

SAIZ : 44
















BRAND : MIRAKLE PARIS



HARGA : RM 49.00

WARNA : HITAM OREN

SAIZ : 40















BRAND : MIRAKLE PARIS



HARGA : RM 49.00

WARNA : HITAM BIRU

SAIZ : 42














BRAND : REVA



HARGA : RM 59.00

WARNA : MERAH JAMBU (PINK)

SAIZ : 42









TUDUNG MANIK






HARGA : RM 28 & RM 38

WARNA : PELBAGAI WARNA











TUDUNG KAIT 'IKAT TALI KASUT'





HARGA : RM 40.00

WARNA : PELBAGAI WARNA












TUDUNG BAWAL (BATU KECIL)




HARGA : RM 28.00

WARNA : PELBAGAI WARNA



CORAK BATU : 4 JENIS CORAK









TUDUNG BAWAL (BATU BESAR)



HARGA : RM 38.00

WARNA : PELBAGAI WARNA



CORAK BATU : 3 JENIS CORAK








kepada sesiapa yang berminat, boleh la walk-in :-



RUMAH : NO. 25 JALAN JU 7, TAMAN JASA UTAMA, 68100 BATU CAVES, SELANGOR
OPIS :GROUND FLOOR, BANGUNAN SAINS BARU, UNIVERSITI MALAYA



sebarang pertanyaan bolehlah hubugiku di :-


NO. FON RUMAH : 03-61860513
NO. HP : 012-9616597 / 019-3644563
NO. FON OPIS : 03-79674259

E-MEL : angah_aida@yahoo.com
YM : angah_aida

Legend Hotel (sebelah apartment aku...)
Glory Beach Resort
abah, mak & mak long...

alya & wan...& hp alya (hehe)

comelnyer anak mama ni

alya dah kesejukan

alya mandi dgn papa

amboi, sukernyer dia...sampai nampak gigi 2 batang

seronok sgt dpt main pelampung

mama & alya...

errmmm...dah lama tak update blog. well, bz giler sejak akhir2 ni dgn keje...study. hujung bulan ni dah nak gi USM, 3 minggu. terpaksa tinggalkan hubby & alya...huhu. sure rindu giler...(tak sanggup...). tapi nak wat camner, terpaksa gak la...kalau tak, bila nak habis study...pagi tadi aku baru jer menjalani 1 interview (naik pangkat)...kalau ada rezeki, syukur sangat2...sekurang2nya, dapat tampung perbelanjaan family & study aku sekarang ni...semua ni utk alya... :-)
erm, 24 & 25 okt lepas, we all ke port dickson, attend wedding sedara hubby kat sana. we all stay kat Glory Beach Resort. gi dgn pak mertua & mak mertua aku also dgn mak long my hubby. we all stay kat apartment. ni la aktiviti terakhir sebelum aku tinggalkan my hubby & alya utk ke USM selama 3 minggu nanti...

3 org menantu (k.liza, aku & k.ina)
alya pun nak mkn kt meja pengantin gak...
kek 3 tingkat tu...
control2...
merpati sejoli di atas pelamin
pengantin perempuan (k.zie)
pengantin lelaki (abg madir)
lepas akad nikah (2 kali lafaz...baru pass...hehe)

baru ari ni dapat update blog ni dgn gambar2 kawin abg madir & k.zie...well, bz dgn assignment yg melambak2 baru2 ni, so x dpt nak ngadap blog ni...so, ni la gambar2 yg sempat my hubby snap sepanjang majlis pernikahan & persandingan abg nyer ni...(abg ipar aku ler). majlis pernikahan pada 3/10/09 (lepas maghrib) dan majlis persandingan pada 4/10/09 (jam 12.30tgh)...alhamdulillah, semuanya selamat & berjalan lancar. diorg gi honeymoon pertama di taman negara pahang (dekat dengan umah pengantin perempuan) dan difahamkan akan honeymoon utk kali ke-2 ke langkawi...(tak tau la bila sebab masing2 dah start keje semula sekarang ni...).

dlm ker air ni ek?
alya tgk papa ker?
acu pgg alya...
papa, mama & alya...
aik, kete saper tu?
errmmm...
wah, seronoknyer dia...
sukernyerrr...
3 okt 2009...pagi tu hujan renyai2. we all ada agenda yg perlu 'diselesaikan' ari ni & sok...so, terpaksa redah gak suasana hujan renyai2 ni so that agenda tak lari timing banyak sangat...hehe. actually, ari ni abg madir (abg ipar) nak nikah kat jerantut...(pilihan hati org yg tgl kt teratak kaseh aras). we all menginap kat jerantut hill's resort..(resort yg abah tempah kat jerantut). sampai sana agak awal lagi...(abg madir nikah lepas maghrib). sampai sana, makan dulu...(masing2 dah kebulur, tak sarapan pagi). selesai sembahyang, masing2 dah tak sabar2 nak mandi swimming pool yg ada kat resort ni termasuklah anak mama tu...alya.(sampai kecut2 kaki tangan tu...hehe). mama & papa tak mandi...(padahal mama gian gak nak terjun tu tapi kena cover2 la sikit, dah jadi mama dah...ekekeke). sempat la snap beberapa gambar alya kat swimming pool & sempat gak rakam video...(comelnyer anak mama tu...).agak2 dah asar, masing2 dah nak bersiap2 ke teratak kaseh aras...kul 6 dah gerak sebab agak jauh dari resort ke sana...(memang jauh pun...huhu). so, to be continue gambar wedding plak ek...

dgn atok & wan
pakai gaun...
papa, mama & alya...
alya dgn mama
alya said 'bye2...'

raya tahun ni di rembau, kg my hubby...pagi2 raya gerak dari KL...sempat la kitorg sampai sebelum sembahyang raya. lepas semua org balik dari masjid, we all makan2 jap, then bersalam2, kutip duit raya (alya la...mama & papa kena bagi duit raya kat anak2 buah & sepupu2 yg still perlukan duit raya) & lastly bergambar2. selesai sesi bergambar, we all reramai gi kubur ziarah kubur wan & atok hubby. then we all terus gerak ke sasaran umah pertama kat tampin, umah kakak ipar abah. jauh gak nak sampai ke sana (alya sempat la terlelap jap). then nak ke inas tapi tak der org plak so terus ke kuala pilah...jauh tul (sempat la alya terlelap sekali lagi...). dari kuala pilah, terus balik semula ke rembau & tidooooo. agak2 dah asar, terus bersiap2 utk balik KL...tak bermalam pun di rembau sebab ramai sangat & plan nak beraya umah pengasuh alya & ziarah abg eddy plak raya ke-2 ni, dia baru jer kuar hospital...then, raya ke-3 baru nak balik muadzam...to be continue citer beraya di muadzam plak...

errmmm, persiapan raya tahun ni, ala kadar jer (utk aku la...) tapi my hubby & alya, sakan gak tu...
(kira baju papa alya ada 9 helai yg dlm plastik lagi). seluar lupa lak nak kira. kasut papa alya???luper lak nak kira tapi rasa2, yg belum pakai dekat2 5 pasang.
alya plak...baju raya jer...dekat 10 pasang (mama papa beli & org bagi).kasut dia, ada 3 pasang tapi semua tu dah penah pakai 2,3 kali (tak sabor2 nak pakaikan dia...)
bab mama alya plak...baju raya ada berapa ek???4 pasang jer kot tapi 2 pasang tu dah penah pakai sekali dua (gatal sangat nak pakai dah). so, macam nak kena beli sepasang lagi ni...(boleh ker papa alya?hehe...).tudung???baru ada 2 helai, tu pun sehelai dah pakai ari ni...haha. so, kena beli lagi 2 helai ni...ahaksss. kasut raya, ada 2 jer tapi dua2 dah penah pakai sekali dua...huhu.ha, bab beg tangan, ada 1 baru beli & of kos la dalam plastik lagi...sayang nak pakai sebab mahal...hehe.
bab kuih raya, semua kuih tunjuk2 jer...(biasa la...kalau aku yg buat nanti, ada plak yg rajin tolong). so, ada 10 jenis biskut2 ni & 4 jenis kerepek. konon2 nak bajet kuih raya tapi macam banyak la plak. ala, bukan semua beli, ada gak staf opis hubby yg bagi tu & supplier aku bg...(thanks u all)
bab rumah plak, langsir lama jer...sofa pun, lama jer tapi bantal utk kerusi tu baru beli...hehe. & of kos ada perubahan sikit kat tempat2 tertentu tapi tak boleh nak describe kat sini, nanti papa alya kata, tak suprise lak...so, tunggu la open house nanti (insyaAllah kalau tak der aral, plan nak buat minggu ke-3 raya).ha, cadar katil baru...tapi tak pasang lagi la...tunggu hujung minggu ni nak kemas umah...
tahun ni, should be raya kg hubby kat rembau dulu then baru balik muadzam tapi tak tau la camner lagi...maybe program dah bertukar disebabkan abg ipar (abg eddy) dalam wad sekarang ni. (eksiden motor petang isnin baru2 ni). agak teruk gak la sebab doktor kata, dalaman banyak rosak...(pray for him). so, maybe we all sekeluarga (mak, abah, family abg eddy, family abg nan, abg madir, family aku & uda) semua beraya di KL jer la...sian kat family abg eddy. abg madir, memang tak balik raya sebab kena keje...(sebab nak cuti kawin 3 minggu start minggu ke-2 raya nanti). so, kalau beraya di KL jer, maybe mak abah nak balik rembau jap (raya pertama) sebab nak edar kad kawin abg madir (maybe balik hari jer kot). so nyer, maybe we all follow la program mak abah & maybe raya ke-2 rest kat umah jer then raya ke-3 baru balik ke muadzam sampai raya ke-5...erm, baru berangan2 nak jalan2 round negeri sembilan pagi raya tu ke umah sedara mara belah hubby tapi macam tak dapek jerrr.
so, dikesempatan ni, aku, hubby & alya nak mintak ampun maaf atas salah silap kepada semua, terlanjur kata & terkasar bahasa harap dimaafkan. jemput la datang beraya ke umah aku kat taman jasa utama batu caves sana tapi nak datang, kena calling2 la dulu. maybe raya ke-2 ada kat umah & raya ke-6 onwards ada kat umah...open house tu tak konfem lagi. kalau dah konfem nanti, aku jemput lerrr.
~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI~

eh2...wat per tu?
mana hon ni?

pusinggg...

comel tak? hehe...

start the engine...

hujung minggu ni, tak balik kampung walaupun cuti 3 ari sebab sok adik nak datang sini, so..kena la stay back kat KL jer. ramai warga KL ni yg balik kampung minggu ni...of kos la nak berbuka bersama family...dok umah pun, bosan gak...alya of kos la mengamuk kalau dok umah jer...so, terpaksa la bawak dia gi berjalan2...pastu terus berbuka umah abg ipar kat rawang. kebetulan jalan2 kat ikano tadi, alya asyik sangat tengok budak2 naik 'music car' tu...sian lak tengok dia...so, bila dah x der org naik 'music car' tu tadi, aku pun letak jer la dia jap dalam kete tu...wah2, syiokkk plak dia...sempat la snap beberapa keping gambar alya dalam 'music car' ni...comelnyerrr anak mama. erm, one more things...alya dah TUMBUH GIGI...(mama baru perasan semalam)...

Search

Memuatkan ...

About this blog